Telemarketing

Tony lyssnar mycket på P1.

På kvällarna redogör han för olika diskussioner, politiska förslag och undersökningar, och mer än en gång har jag insett att min radio borde vara påslagen mer, men jag gillar även tystnaden när jag är hemma…

Nåväl, nu hade han hört om marknadsföringslagen och om telefonförsäljare till mobiltelefoner, som tydligen ökar lavinartat när taxan blivit billig. Enligt marknadsföringslagen är det inte tillåtet att ringa någon som inte redan är kund eller man uttryckligen bett företaget ringa.

Nästa gång kommer jag således svara följande:

-Hej det är Anette

-Hej det är Linda på Bad Quality for free, jag ska inte sälja nåt till dig men ge bort ett par trosor gratis, var ska jag skicka dem?

-Vad är ditt hela namn sa du, och vilket företag ringer du från? Är det ok att jag spelar in vårt samtal? Har jag bett dig ringa eller är jag kund hos er? Är du medveten om att du då begår ett lagbrott som ringer mig?

Jag VILL INTE HA SAMTAL från företag som vill att jag ska byta teleoperatör till exempel. Jag VILL INTE BYTA TELEOPERATÖR, jag är nöjd med vad jag har! Och jag är INTE INTRESSERAD av att svara på frågor i affären från nån klämkäck person som överfaller mig på väg in eller ut. Jag bojkottar snart alla affärer som ställer telefirmor vid sina entreér, det är STÖRANDE!!!

Ring inte mig jag ringer er om jag är intresserad nångång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *