Två föredrag på en dag

Jag bokade in två föredrag på min lediga dag i måndags.

Jag tycker det är så roligt att få förmånen att träffa så många glada ansikten, och få lov att berätta mina små historier och hoppas såklart att det ska vara uppskattat.

Jag har varit på flera pensionärsföreningar den senaste tiden, och det känns kul att få prata inför så mycket samlad erfarenhet, jag får alltid några goa historier med mig hem också. När ljuset släcks är det alltid nån som sitter och slumrar till, i början tog jag det personligt, men det gör jag inte längre. Det är ofta på eftermiddagen dessa föredrag bokas, och man vet ju själv hur skönt det är att sova middag;)

Det är svårare att prata i mikrofon, tekniken och föredraget blir annorlunda än när man kan studsa omkring lite mer, jag använder kroppen och händerna mycket när jag pratar, så det blir lite halvt att bara ha en hand. Men det är bara att lära sig båda delar, och jag tror jag kommit på hur jag ska göra det så det blir bra.

Har bara bokat in ett föredrag till i vår (nu när det är fint väder vill folk inte sitta inne) sen är det sommaruppehåll. Sen i höst fortsätter det och jag har bokningar till april nästa år, det är ju otroligt kul.

1-2 i veckan är lagom känns det som, då är man peppad, skulle det bli fler är jag rädd att jag skulle tappa stinget. Man vill ju att det ska upplevas fräscht, inte att det går på vana.

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *