Två timmar njutning

Normalt brukar jag inte planera in avancerade aktiviteter samma dag jag landar från långlinjer.

Bangkok är nog den mest slitsamma av alla, två nätters jobb av tre. Kom hem 08 imorse och försökte sova några timmar, men när resten av familjen är hemma är det inte så enkelt, de har ju ett liv de också.

Jag hade i förra veckan beställt biljetter till “This is it” och räknade med att jag skulle vara vaken till den tidiga kvällsföreställningen. Michael Jacksons musik är ju mer dansvänlig än sovvänlig, tänkte jag också på när jag gjorde bokningen.

Jag njöt varenda minut av filmen. Jag verkligen njöt. Hade inga speciella föväntningar, men det kändes som man var där. Man var med på de sista repetitionerna. MJ verkade vara en fantastiskt sympatisk person, han var ödmjuk. Smal och sliten men glad. För första gången upplevde man personen MJ, det kändes ärligt och det var en go känsla i magen att se honom le så mycket. Han verkade på riktigt tycka om det han gjorde, det kändes skönt.

Om han inte dött hade vi aldrig fått se den här filmen, det hade varit en konsertversion med all inövad kreografi men med MJ´s vanliga arga ansiktsuttryck.

Ikväll lyssnar jag på “Man in the mirror”. If you want to make the world a better place, take a look at yourself and make a… change.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *