Vad finns i min handväska?

Jag letade efter bilnycklarna igår i handväskan när vi skulle hem, eftersom jag drog vinstlotten/nitlotten (beroende på hur man ser det) att köra bilen hem.

Jag hittade dem inte, men jag hittade massor av annat kul i handväskan som rymmer ungefär en kubik grejor som kan vara bra att ha. Till exempel hittade jag ett par kvarglömda klick-klack-kulor (fanns på 70-talet i Sverige men försvann för att de slog sönder handmusklerna men gästerna hade köpt dem utomlands. De glömde dem och jag packade dem i handväskan för nästa besök.) En tampong, en Nutrilätt-bar, ett id-kort, brända mandlar från marknaden, ett tillgodokvitto från bokhandeln, 15 kvitto från mataffären, en hårborste, sminkväska, plånbok, mobbe, ett USB-minne med bilder till boken, småslantar, kamera och en lapp med ett telefonnummer jag inte känner igen. (Nä, troligen inte alls så intressant som man kan tro, DÅ hade jag kommit ihåg det….)

Nästa handväska jag köper när denna gått ur tiden ska vara en sån man kan rulla efter sig. Och den ska ha ett separat nyckelfack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *