Vaken tidigt

Jag har varit en tur till Kina igen, och vaknar således tidigt på morgonen! Vid 04 imorse första gången, jag steg upp 06 med Tony, och känner mig hur pigg som helst trots att jag var vaken nästan ett dygn i sträck igår.

För mig är det perfekt att flyga österut, jag sover bra där och sover bra hemma och kommer in i vanliga tider snabbare än när jag flyger västerut, men där är vi olika.

Vi har ett ”biddingsystem” där vi kan önska oss olika flygningar med ett visst antal poäng, just för att vi är olika. Är man morgonmänniska kan man lägga poäng på tidig check-in och får mestadels flyga morgonflygningar men är då också mer hemma på kvällarna. Vi kan också önska om vi önskar flyga Asien, till exempel, eller USA. Jag önskar nästan uteslutande Kina just för sömnens skull, livet hemma måste ju också fungera.

Man får såklart inte alltid som man önskar, men denna månaden ska jag till Peking ytterligare en gång. Annars är det bland annat en kort-linje-slinga inom Europa där jag ska upp klockan 03 en morgon och 04 nästa.

Det kan jag säga är värre för mig än all jetlag i världen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *