Vänrekommendation

Har ett delat förhållande till Facebookvärlden.

Tycker det är kul att ha hittat gamla kompisar man kommit ifrån, och kul att hålla kontakt med vänner långtbortistan och se lite av deras dagliga liv fast man inte ses så ofta. Men det tar så mycket tid om man ska uppdatera varje gång man öppnar sidan och frågan ”Vad gör du nu” eller ”Vad tänker du på ” kommer upp, och det är lätt att bli fast.

Fick förresten en vän-rekommendation av en väninna, en vän hon hade i sin kontaktlista som hon tyckte jag också skulle ha i min. Jesus Kristus hette han. Det var bild och allt, och Jesus Kristus skulle också ges möjlighet att svara på min vänförfrågan och man kunde skriva ett meddelande om man ville. Jag kunde inte komma på nåt meddelande, tänkte först skriva klämkäckt ”Tjena, längesen, kommer du ihåg mig? Det var jag med ”Gud som haver…” du vet?” men hann trycka på SEND innan.

Nu går jag och väntar på bekräftelsen på vänförfrågan, men det tar kanske tid. Det är väl som Gert Fylking och Carolina Gynning, de får massor av föfrågningar och svarar i mån av tid?  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *